Sertifikalı Pırlantalar

75 adet ürün listelenmektedir.
Görünen 75 üründen 49-72 arası

Sertifikalı Pırlantalar

 Pırlanta alışverişlerinizin uzun yıllardır sektördeki en güvenilir ismi olan firmamız, sektörün en avantajlı fiyatlarıyla GIA ve HRD gibi uluslararası pırlanta sektörünün en güvenilir isimleri olan kurumlardan sertifikalı pırlanta taşlara sahip olma fırsatı sunuyor. Tektaş yüzük tasarımlarından pırlanta setlere, beştaş yüzüklerden suyolu bilekliklere, pırlanta kolyelerden küpe modellerine kadar ürün kataloğumuzda yer alan ve beğeninize sunduğumuz tüm pırlanta ürünlerinde kalitesinden emin olabileceğiniz sertifikalı taşlar kullanılmaktadır. Hepsi firmamıza ait tasarımlar olan bu pırlanta ürünleri kendi üretimimiz olarak sizlere en uygun fiyatlarla sunmaktayız. Güvenle alışveriş yapmanın rahatlığını yaşamanızı sağlayan firmamızın ürünleri tercih ederek, sertifikasıyla kalitesi ve niteliklerinden emin olabileceğiniz ürünlere sahip olursunuz.

GIA ve HRD Sertifikalı Pırlanta Taşlar

Uluslararası pırlanta sektörünün uzun senelerdir en güvendiği pırlanta derecelendirme kurumlarının başında gelen GIA ve HRD sertifikasıyla kalitesini ispat eden pırlanta taşlar kullanan tasarımcılarımız sizlere ayrıcalıklı bir şıklığa sahip olmayı vaat ediyor. Dünya çapında pırlanta taşların incelenmesi ve derecelendirmesi konusunda herkesçe kabul edilen otoriteler olan GIA ve HRD laboratuvarlarında titiz bir şekilde incelenen, tüm nitelikleri sertifikasına işlenen pırlanta taşlarımızın istisnasız tamamı mükemmel kesime sahiptir. Sertifikalı ve mükemmel kesim pırlanta taşlarla süslenen tektaş ve beştaş yüzük tasarımlarımız, küpe ve kolye gibi diğer pırlanta ürünlerimiz üzerinde taşıdığı sertifikalı pırlantalarla benzersiz ve göz alıcı bir pırlanta ışıltısına sahiptir.

Işıltısıyla Göz Kamaştıran Sertifikalı Pırlantalar

Pırlanta ürünlerimizde kullandığımız eşsiz pırlanta taşlar sayesinde satın alacağınız pırlanta takılar yalnızca şık bir görünüme sahip olmanızı sağlamakla kalmaz, bulunduğunuz her ortamda algı odağı olmanızı ve bakışların tam merkezinde yer almanızı sağlar. Kişiye özel bir tarzla beğeni dolu bakışların adresi olmanızı garantileyen pırlanta ürünlerimizde kullanılan taşlar nadide özellikleri ve mükemmel kesimiyle bir ömür boyunca ilk günkü görünümünü muhafaza eder. Firmamızın sunduğu güvenli alışveriş imkânlarını ve sektörün en avantajlı fiyatlarını değerlendirerek yapacağınız alışverişlerle, satın aldığınız pırlanta takının bakımını ve onarım işlemlerini dilediğiniz zaman hiçbir ek ücret ödemeksizin profesyonel ekibimize yaptırabilirsiniz. Sorularınız ve beğendiğiniz pırlanta ürünlerle ilgili danışmak için bize arzu ettiğiniz zaman telefonla veya sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.