Beştaş Pırlanta Yüzükler

52 adet ürün listelenmektedir.
Görünen 52 üründen 49-52 arası

Uzun süreli birlikteliklerin sembolü olan, çiftin yeni başlayan beraberliğinin aşk dolu onlarca yıl boyunca devam etmesine ilişkin temennileri belirten ve her biri eşsiz, beş sertifikalı pırlantayla şıklığı taçlandırılan beştaş pırlanta yüzükler koleksiyonumuzun en prestijli ürünlerindendir. Her biri farklı anlama gelen ve doğum günlerinden evlilik yıldönümlerine, çift için özel olan anlarda armağan edilebilecek en anlamlı hediye olarak kabul edilen beştaş yüzük modelleri şimdi indirimli fiyatlarıyla sizi bekliyor.

Alyansı tamamlayan en önemli takı olarak kabul edilen pırlanta beştaş yüzükler bu özelliğiyle düğünlerde takılabilir, evlilik yıldönümlerinde çiftin uzun süreli ve mutlu birlikteliğini ifade etmek üzere armağan edilebilir. Tasarımlarımızda kullanılan tamamı sertifikalı ve kalitesiyle büyüleyici bir ışıltıya sahip olan pırlantaların kesimi, uygulanacak beştaş yüzük modeline göre özel yapılır. Taşların kesiminden tasarımın eşsiz bir şıklığa sahip olacak şekilde sıralanmasına ve yüzüğün kusursuz görünüm kazanmasını sağlayacak son rötuşlara kadar firmamızın deneyimli ve yaratıcı ekibi her aşamada titizlikle çalışır. Yarım asırdan uzun süredir sektörde yer alan ve deneyimiyle pırlanta alışverişlerinizde güven sunan firmamızın dijital markası olan tektaszamani.com üzerinden görüntülediğiniz bütün beştaş modelleri kendi tasarımlarımızdır.

Dikkat çeken ve yüksek tasarımıyla tüm bakışları üzerinde toplayan beştaş yüzük modellerinde kullanılan her pırlanta ayrı bir anlama sahiptir. Bunun için özel tasarım ürünler olarak değerlendirilen pırlanta beştaş yüzüklerde kullanılan pırlantaların ilki tutkuyu sembolize ederken ikinci pırlanta çiftin birbirine olan bağlılığını, üçüncü pırlanta ise huzurlu beraberliğin ifadesidir. Şıklığıyla prestijin ve ölümsüz aşkın ifadesi olan beştaş yüzüklerde kullanılan dördüncü pırlanta ise bereket ve sonuncu taş da hiç bitmeyecek aşk anlamına gelir. Aşk, bağlılık, bereket, huzur ve bağlılığı ifade eden pırlantalarla şıklığı perçinlenen beştaş yüzüklerde bir değil, tam beş adet pırlanta kullanıldığı ve firmamızın tüm ürünlerinde pırlantaların kesimi kusursuz şekilde yapıldığı için bu yüzüklerin ışıltısı ve şıklığı da eşsizdir. Mutlu beraberliklerin beşinci yılında sembolik anlamı sebebiyle armağan edilebilen, alyansa eşlik ettiğinden düğünlerde takılar, yıldönümlerinin en özel hediyesi olan beştaşlara şimdi daha da avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.